Το λογότυπο Creative Commons

Που μπορώ να βρω εκδόσεις των λογοτύπων Creative Commons σε υψηλή ανάλυση;

Μπορείτε να βρείτε εκδόσεις των λογοτύπων και των εικονιδίων Creative Commons σε υψηλή ανάλυση εδώ. Η χρήση των λογοτύπων, του ονόματος και των εικονιδίων Creative Commons επιτρέπεται μόνο σύμφωνα με τις πολιτικές μας.

Θέλω να τυπώσω μπλούζες και αυτοκόλλητα με το λογότυπο Creative Commons· πώς μπορώ να το πράξω;

Χαιρόμαστε για τον ενθουσιασμό σας ως προς το Creative Commons και τη διάθεση σας να διαδώσετε το μήνυμα του. Χρήση του λογότυπου, του ονόματος και του εικονιδίου μας επιτρέπεται μόνο σύμφωνα με τις πολιτικές μας, δηλαδή προκειμένου να δοθεί παραπομπή προς τον ιστοχώρο Creative Commons ή προς μια άδεια Creative Commons, ή προκειμένου να περιγραφεί με οποιοδήποτε άλλο τρόπο μια άδεια Creative Commons στην οποία υπόκειται ένα έργο.

Μπορείτε να υποστηρίξετε το Creative Commons και να αγοράσετε μπλούζες και αυτοκόλλητα μέσω του μαγαζιού μας. Επιπρόσθετα, ταινίες σχετικά με το Creative Commons είναι διαθέσιμες προς μεταφόρτωση από εδώ.

Θέλω να ενσωματώσω τα λογότυπα Creative Commons στον ιστοχώρο ή στο έργο μου, μπορώ;

Είστε ευπρόσδεκτοι να ενσωματώσετε τα λογότυπα Creative Commons στον ιστοχώρο ή στο έργο σας εφόσον το πράξετε σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη σελίδα σχετικά με τις πολιτικές μας. Βασικά επιτρέπουμε τη χρήση του εταιρικού λογότυπου Creative Commons (δηλαδή το όνομα Creative Commons και το «CC» μέσα σε κύκλο) μόνο για παραπομπή στον ιστοχώρο μας· και επιτρέπουμε τη χρήση των εικονιδίων «Some Rights Reserved» και «No Rights Reserved» καθώς και των εικονιδίων που αναφέρονται στα επιμέρους στοιχεία των αδειών (δηλαδή το εικονίδιο Attribution, το εικονίδιο NonCommercial κ.λπ.) για παραπομπή στις αντίστοιχες άδειες μας.

Μπορώ να αλλάξω το λογότυπο Creative Commons ώστε να δείχνει καλύτερα στον ιστοχώρο μου ή στο έργο μου;

Σας παρακαλούμε να μην αλλάζετε το λογότυπο Creative Commons ώστε να ταιριάζει καλύτερα με την εμφάνιση του ιστοχώρου ή του δημιουργήματος σας. Τα εικονίδια μας «Some Rights Reserved» και «No Rights Reserved» πρέπει να χρησιμοποιούνται με συνέπεια επειδή είναι τα κατατεθειμένα σήματα μας και έχουν κεντρικό ρόλο στο σύστημα αδειοδότησης μας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα εικονίδια που αναφέρονται στα επιμέρους στοιχεία των αδειών, σε μαύρο και άσπρο χρώμα, προκειμένου να σηματοδοτήσετε ότι ο ιστοχώρος ή το έργο σας υπόκειται στην αντίστοιχη άδεια Creative Commons· αυτό εξηγείται επίσης στη σελίδα σχετικά με τις πολιτικές μας.