ΕΛ/ΛΑΚ | mycontent.ellak.gr |
freedom

Δωρεάν διανομή ebook με τα καλύτερα διηγήματα του διαγωνισμού “ΛόγωΤέχνης” από την Artspot

Ένα νέο ebook διανέμεται δωρεάν με τα 20 καλύτερα διηγήματα που προέκυψαν από τον διαγωνισμό “ΛόγωΤέχνης 2010” που διοργάνωσε η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προώθησης Πολιτισμού Artspot. Το θέμα του διαγωνισμού αφορούσε την Τέχνη σε όλες τις εκφάνσεις και οι συμμετέχοντες έπρεπε στην πλοκή του διηγήματος να συμπεριλάβουν τις λέξεις: Πένα – Καμβάς – Μάσκα – Βιολί- Άγαλμα- Κάμερα – Τάνγκο. Το βιβλίο είναι διαθέσιμο δωρεάν στην ιστοσελίδα http://www.artspot.gr/ebook υπό την άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή.

Στο ψηφιακό αυτό βιβλίο με τίτλο “Διαγωνισμός ΛόγωΤέχνης – Τα 20 πρώτα διηγήματα του 2010” περιλαμβάνονται διηγήματα που συνέγραψαν οι Ιφιγένεια Ανδρεδάκη, Κώστας Παναγόπουλος, Διονύσης Μαρίνος, Κωνσταντίνα Καψούρη, Έλενα Κοτσίφη, Θοδωρής Κούτρης, Ιωάννα Μαραγκουδάκη, Αναστάσιος Γραικός, Γιάννης Tσιούνης, Ειρήνη Μαργαρίτη, Σταμάτιος Κεσόγλου, Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου, Τερέζα Ανταράκη, Αλεξάνδρα Γούτα, Λεωνίδας Μπουρίτας, Πάνος Μητρόπουλος, Βύρων Κριτζάς, Ελένη Φιλιππίδου, Απόστολος Φραγκουλίδης, Νίκος Κυριακίδης και εικόνες που φιλοτέχνησαν οι Βασίλειος Μισιάκας, Λούλα Παπαγεωργίου, Άγγελος Παπουτσής, Παναγιώτης Κάλβης, Βιλλιώτη Μαρία, Ευτυχία Σγουρού. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, διοργανώθηκε από την Artspot διαγωνισμός εικονογράφησης των 6 βραβευθέντων διηγημάτων, και οι καλύτερες συμμετοχές περιλαμβάνονται επίσης στο ψηφιακό βιβλίο.

Το νέο αυτό ebook είναι μια ακόμα εξαιρετική προσπάθεια στο χώρο των Ανοιχτών Εκδόσεων με την υποστήριξη των Creative Commons και έρχεται να ενισχύσει το κίνημα των Commons που είναι ζωντανό και αναπτυσσόμενο και στην χώρα μας.