ΕΛ/ΛΑΚ | mycontent.ellak.gr |
freedom

To Mozilla Festival 2012 φιλοξενεί το School of Open!

Το Mozilla Festival ξεκινάει για ακόμα μια χρονιά στο Λονδίνο. Το ετήσιο φεστιβάλ της Mozilla θα λάβει χώρα 9 με 11 Νοεμβρίου και θα φέρει κοντά ανθρώπους από όλο τον κόσμο που ασχολούνται με το Διαδίκτυο και τα τεράστια οφέλη που προσφέρει. Όραμα της Mozilla είναι η συνεργασία προγραμματιστών, σχεδιαστών,χρηστών του Διαδικτύου και υποστηρικτών της Ανοιχτής Φιλοσοφίας με στόχο την ενίσχυση της καινοτομία και της δημιουργικότητας.

Οι συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία φέτος ανάμεσα σε άλλα να παρακολουθήσουν εργαστήρι εισαγωγής στο School of Open’s, στην Ανοιχτή Φιλοσοφία και σε διάφορες πρακτικές που λαμβάνουν χώρα ανά τον κόσμο. Όσοι τυχεροί βρεθούν φέτος στο Λονδίνο αυτό το σαββατοκύριακο θα μάθουν πως να διδάξουν κάποιον Ανοιχτό Περιεχόμενο, χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο! Παράλληλα το εργαστήρι αυτό θα καταγραφεί και θα διαμοιραστεί ως Ανοιχτό Μάθημα στο πλαίσιο του P2PU!

Το Peer 2 Peer University είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που οργανώνει μαθήματα έξω από πανεπιστημιακά τείχη και δίνει την ευκαιρία σε σπουδαστές να μάθουν μέσω Ανοιχτού Εκπαιδευτικού Υλικού και να αναγνωριστούν μέσα από αυτή τους την προσπάθεια.

Περισσότερα για το Mozilla Festival θα σας μεταφέρουμε μέσα στις επόμενες μέρες!