ΕΛ/ΛΑΚ | mycontent.ellak.gr |
freedom

Featurin.gs: Ενα Ανοιχτό Μουσικό Κοινωνικό Δίκτυο.

Το Featurin είναι ένα μουσικό κοινωνικό δίκτυο που επιτρέπει σε καλλιτέχνες και δημιουργούς να συνεργάζονται ο ένας με τον άλλο και να ενώνουν τις δημιουργίες τους με έναν εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο.

Στο Featurin πιστεύουν ότι το ταλέντο δεν έχει όρια. Είστε μουσικός, μέλος κάποιας μπάντας, DJ , στιχουργός, δημιουργός video ή απλά αγαπάτε τη μουσική; Στο Featurin θα μπορέσετε να βρείτε αυτό που σας έλειπε, μουσικά κομμάτια για να ολοκληρώσετε την σύνθεση σας, στίχους για την μελωδίας σας, samples κτλ. Αρκεί μόνο να συνδεθείτε με το δικό σας προφίλ και να γνωρίσετε άλλους δημιουργούς, να τους προτείνετε τα κομμάτια σας και να πειραματιστείτε διαδραστικά μέσα σε ένα πολύ εύχρηστο περιβάλλον.

Το Featurin θα επιτρέπει να κατεβάσετε δωρεάν με άδειες Creative Commos, στίχους, μουσική, samples, ηχογραφημένες φωνές και video που έχουν καταχωρηθεί για αυτόν ακριβώς τον σκοπός. Σκοπός είναι η δημιουργία και ο διαμοιρασμός!

Ταυτόχρονα για να αποκτήσετε το δικό σας κοινό, το Featurin σας δίνει την δυνατότητα να μοιράζεστε τις δημιουργίες σας σε διάφορα άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter, το Υοutube και το Spotify

Όπως αναφέραμε και το παραπάνω το Featurin αγαπάει τις άδειες Creative Commons! Όλες οι δημιουργίες που διατίθενται στο Featurin παρέχονται με άδεια Creative Commons – Αναφορά δημιουργού, που σημαίνει ότι μπορείτε ελεύθερα να διανέμετε, να επεξεργαστείτε και να μοιράζετε τις δημιουργίες αυτές.

Παράλληλα δίνει την δυνατότητα χρήσης της άδειας Creative Commons – Μη Εμπορική Χρήση για οικονομική εκμετάλλευση των έργων.

Ολοκληρώνοντας, το Featurin προσφέρει μια εξαιρετική δυνατότητα στους χρήστες τους επιτρέποντας τους να παρέχουν τα κομμάτια τους σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και διαφημίσεις με ειδικό σύστημα αδειοδότησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σχετική σελίδα στη διεύθυνση http://www.featurin.gs/about