ΕΛ/ΛΑΚ | mycontent.ellak.gr |
freedom

Η Open Data Day 2013 γιορτάζεται και στην Ελλάδα!

 Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα για τα ανοιχτά δεδομένα (www.open dataday.org/) με ταυτόχρονες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο. 

Στην Ελλάδα το Open Data Day 2013 διοργανώνεται από την  Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισ μικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΑΚ) και το Ινστιτούτο Πληροφοριακών Συστημάτων του Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά», με την υποστήριξη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ερευνητικού έργου MODAP

Το Open Data Day 2013 θα διοργανωθεί στο κτήριο «Κωστής Παλαμάς» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από τις 10.00 π.μ. έως τις 16.00 μ.μ.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο www.ellak.gr/opendataday. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε σε κάποιο workshop, μην ξεχάσετε να φέρετε το laptop σας! 

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα λάβουν μέσω email το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Αν θέλετε να ενημερώνεστε στο μέλλον σχετικά με δράσεις ανοιχτών δεδομένων μπορείτε να εγγραφείτε στην αντίστοιχη λίστα

Μπορείτε να προωθήσετε αυτό το mail σε οποιονδήποτε θεωρείτε ότι ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τα ανοιχτά δεδομένα και να συμμετάσχει στο Open Data Day 2013.
Aν έχετε εγγραφεί στο ellak.gr και δεν θυμάστε τα στοιχεία εισόδου μπορείτε να τα ανακτήσετε μέσω της σελίδας http://www.ellak.gr/wp-login.php?action=lostpassword

Comments are closed.