ΕΛ/ΛΑΚ | mycontent.ellak.gr |
freedom

H Fosscomm 2013 έκλεισε για φέτος με μεγάλη επιτυχία!!!

 Το 6ο Συνέδριο Κοινοτήτων Ανοιχτού Λογισμικού FOSSCOMM 2013 έφτασε στο τέλος του. Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας στο ερωτηματολόγιο http://hua.fosscomm.gr/eval.jsp . Video και διαφάνειες των παρουσιάσεων θα αναρτηθούν τις επόμενες μέρες στο site του συνεδρίου http://hua.fosscomm.gr/

Tο FOSSCOMM 2013 (hua.fosscomm.gr) διοργανώθηκε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (www.hua.gr) από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής (www.dit.hua.gr ) με την υποστήριξη της Εταιρείας Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ, www.eellak.gr ) και στέφθηκε με τεράστια επιτυχία.

Οι εξαιρετικές ομιλίες, παρουσιάσεις και τα εργαστήρια ένωσαν δεκάδες ανθρώπους που παρακολουθήσαν την φετινή Fosscomm από κοντά. Το ενδιαφέρον μας για το Ανοιχτό Λογισμικό και οι χιλιάδες πλέον εφαρμογές που έχει πλέον σε θέματα προγραμματισμού και τεχνολογίας αλλά και σε κοινωνικά, οικονομικά και οργανωτικά ζητήματα αλλά και στην Δημόσια Διοίκηση μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε. Οι κοινότητες, οι σύλλογοι και οι ομάδες που ασχολούνται με το Ανοιχτό Λογισμικό με κάθε τρόπο παρουσίασαν τις δουλειές τους αλλά και τα μελλοντικά τους σχέδια σε ένα εξαιρετικά οργανωμένο και πολύ όμορφο χώρο στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Περιμένουμε με χαρά την επόμενη Fosscomm σε κάποιο άλλο μέρος στην Ελλάδα.