ΕΛ/ΛΑΚ | mycontent.ellak.gr |
freedom

10ο Συνέδριο Ανοιχτής Εκπαίδευσης 2013 στην Γιούτα!

Εδώ και δέκα χρόνια, το ενδιαφέρον της Ανοιχτής Επιστημονικής Κοινότητας έχει επικεντρωθεί στα Ανοιχτά Εκπαιδευτικά Δεδομένα. Έχουμε καταφέρει εδώ και καιρό να φτιάξουμε μια μεγάλη, υψηλής ποιότητας βάση ανοιχτού εκπαιδευτικού περιεχομένου πάνω στην οποία θα χτίσει η επόμενη γενιά τις καινοτομίες του μέλλοντος. Φέτος γιορτάζουμε αυτά τα 10 χρόνια στο 10ο Ετήσιο Συνέδριο Ανοιχτής Εκπαίδευσης 2013 6 με 8 Νοεμβρίου στο The Canyons Resort στο Park City στην Utah.

Τα θέματα του Συνεδρίου φέτος ποικίλουν! Στόχος είναι η υιοθέτηση και χρήση του Ανοιχτού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου, η αξιολόγηση της πορείας της Ανοιχτής Εκπαίδευσης με οικονομικούς όρους και σε σχέση με την επιτυχία των μαθητών και των ερευνητικών επιτευγμάτων, η περαιτέρω εκμετάλλευση των συνεργιών ανάμεσα στους φορείς Ανοιχτής Εκπαίδευσης και η παράλληλη εργασία με τα Ανοιχτά Δεδομένα, την Ανοιχτή Πρόσβαση, την Ανοιχτή Διακυβέρνηση, την Ανοιχτή Επιστήμη και Έρευνα και το Ανοιχτό Λογισμικό, ο σχεδιασμός καινούριων παιδαγωγικών μεθόδων που επιτρέπουν την επαναχρησιμοποίηση, την επεξεργασία και την αναδιανομή του Ανοιχτού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου κ.α.

Το ετήσιο Συνέδριο Ανοιχτής Εκπαίδευσης είναι μια συνάντηση μεγάλης σημασίας για την Ανοιχτή Κοινότητα και το αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον και στην χώρα μας. Για περισσότερες πληροφορίες και για τις εγγραφές πατήστε εδώ.