ΕΛ/ΛΑΚ | mycontent.ellak.gr |
freedom

Σύνοδος Κορυφής των Creative Commons: 13-15 Απριλίου

Η Σύνοδος Κορυφής των Creative Commons  ξεκινάει αύριο 13 Απριλίου 2018 στο Τορόντο του Καναδά. Από τις 13 έως τις 15 Απριλίου θα υπάρχουν πάνω από  110 συνεδρίες που διοργανώνονται από την κοινότητα των κοινών, εξαιρετικές ειδικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της προβολής της ταινίας του Yasmin Fedda “The Disappeared” και της ανακοίνωσης του παραλήπτη του βραβείου Bassel Kharabil Free Culture Fellowship και Memorial Fund.

Η φετινή διάσκεψη κορυφής θα περιλαμβάνει επίσης ένα podcasting pop-up salon που ονομάζεται “Άνθρωποι των Κοινών”, το οποίο θα αναφέρει τις ιστορίες του δικτύου και της κοινότητας  μέσω μιας διαδραστικής αφήγησης. Επιπλέον, ο Sebastiaan Ter Burg θα είναι πίσω με το δημοφιλές studio διαδραστικής φωτογραφίας του, και θα υπάρχουν 3 keynote ομιλίες,  από τρεις σημαντικούς συντελεστές στις ανοιχτές άδειες και τον πολιτισμό.

Κατά την διάρκεια του τριημέρου θα υπάρχουν συνεδρίες από σχεδόν όλες τις ηπείρους και 65 χώρες. Οι  επτά ενότητες του συνεδρίου, κομμάτια είναι εθελοντικά οργανωμένες και αντιπροσωπεύουν τις πτυχές του έργου των Creative Commons για την Ανοιχτότητα. Από το CC Global Network και την Ανοιχτή Εκπαίδευση έως το GLAM (Galleries, Libraries, Archives, and Museums) και το Μέλλον των Κοινών, η διάσκεψη θα έχει ως στόχο έναν καλύτερο κόσμο γεμάτο με ανοιχτή γνώση.

Δείτε την σελίδα της συνόδου   και το αναλυτικό πρόγραμμα 

Leave a Comment