ΕΛ/ΛΑΚ | mycontent.ellak.gr |
freedom

To Creating Commons Cinematography Festival ξεκίνησε καμπάνια στήριξης μέσω crowdfunding

Το Creating Commons Cinematography Festival , είναι ένα φεστιβάλ οπτικοακουστικών μέσων που εμπνέεται από -αλλά κυρίως υλοποιεί- τα Κοινά και την Κοινωνική, Αλληλέγγυα και Συνεργατική Οικονομία και  θα γίνει στην Αθήνα, 5, 6, και 7 Οκτωβρίου 2018.

Το CCCF είναι ένα φεστιβάλ χωρίς κόκκινο χαλί. Προβάλλει οπτικοακουστικά έργα που είναι συνεργατικές δημιουργίες. Έργα με άδειες Δημιουργικών Κοινών (Creative Commons) ή Κοινής Ιδιοκτησίας (Public Domain).

Tο φετινό του θέμα είναι το τρίπτυχο «Soil, Soul, Society«, ή «Γη, Ψυχή, Κοινωνία»,  με το οποίο τρίπτυχο ο ακτιβιστής για την Ειρήνη, εκπαιδευτής και συγγραφέας Σατίς Κουμάρ συμβολίζει την ανάγκη να κατανοήσουμε την αλληλεξάρτηση όλων των ζωντανών όντων, να καταλάβουμε ότι όλα τα ζωντανά πλάσματα εξαρτώνται το ένα από το άλλο, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε αρμονικά με τον εαυτό μας, τους άλλους ανθρώπους και τη φύση.

CCCF.GR 2018 from CCCF.GR on Vimeo.

Το φεστιβάλ στηρίζεται και στηρίζει την αλληλέγγυα και συνεργατική οικονομία και αποτελεί μια σύμπραξη της Συμμαχίας των Κοινών.

Το Creating Commons Cinematography Festival απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα  για συμμετοχή  στο crowdfunding  στήριξης του φεστιβάλ, μέσω του
https://www.indiegogo.com/projects/creating-commons-cinematography-festival-2018-community 
[Εναλλακτικά σε περίπτωση αδυναμίας πρόσβασης στο Indiegogo, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Paypal account: https://paypal.me/cccfgr]

Leave a Comment