ΕΛ/ΛΑΚ | mycontent.ellak.gr |
freedom

Εκδήλωση ΕΕΛ/ΛΑΚ “Ανοικτή Καινοτομία: Πλατφόρμες Ανοιχτού Λογισμικού Ανάπτυξης Εφαρμογών για παραγωγικές Επιχειρήσεις” στο ΕΚΤ

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ, www.eellak.gr) σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT, www.ekt.gr), συντονιστή του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas (www.enterprise-hellas.gr) διοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση με θέμα ” Ανοικτή Καινοτομία: Πλατφόρμες Ανοιχτού Λογισμικού Ανάπτυξης Εφαρμογών για παραγωγικές Επιχειρήσεις”, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48, Μικρό Αμφιθέατρο) στις 17.30.

Θα γίνει παρουσίαση της πλατφόρμας Bo2 που έχει αναπτυχθεί από την Interamerican και, στη συνέχεια, θα παρουσιαστεί η πλατφόρμα web4thejob. Επίσης θα γίνει παρουσίαση του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas (www.enterprise-hellas.gr) και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Λόγω περιορισμένων θέσεων, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη σχετική φόρμα. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε εταιρείες και προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για πλατφόρμες ανάπτυξης εφαρμογών ανοιχτού λογισμικού. Οι πλατφόρμες που θα παρουσιαστούν μπορούν να αξιοποιηθούν από μικρομεσαίες επιχειρήσεις για εφαρμογές που βελτιώνουν την παραγωγικότητα τους, καθώς και από επιχειρήσεις του κλάδου των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για να αναπτύξουν πιο αποτελεσματικές τεχνικές λύσεις.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση: www.ekt.gr/events/live