ΕΛ/ΛΑΚ | mycontent.ellak.gr |
freedom

Κάλεσμα για την δημιουργία ενός ξεχωριστού Ελληνικού video με Ανοιχτό Λογισμικό για τα Creative Commons Ελλάδας!

Τα Creative Commons Ελλάδας σε συνεργασία με την Εταιρεία ΕΛ/ΛΑΚ σας καλούν να δημιουργήσετε το βίντεο που θα αντιπροσωπεύσει τα Creative Commons Ελλάδας στο Open Ed Week τον προσεχή Μάρτιο.

Το Open Ed Week έχει ως σκοπό την ενημέρωση γύρω από θέματα Ανοιχτής Εκπαίδευσης παγκοσμίως και στο πλαίσιο του θα παρουσιαστούν βίντεο από τα Creative Commons όλων των χωρών.

Σας καλούμε να δημιουργήσετε ένα ολιγόλεπτο (2-3 λεπτά) βίντεο χωρίς περιορισμό στην μορφή (animation, ταινία), χρησιμοποιώντας προγράμματα Ανοιχτού Λογισμικού. Το βίντεο θα πρέπει να είναι στα ελληνικά και να προβάλλει τις άδειες Creative Commons. Τα καλύτερα βίντεο θα σταλούν στο Open Ed Week και θα προβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Παράδειγμα από αντίστοιχο διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τα βίντεο πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 25 Φλεβάρη στο “info AT creativecommons DOT gr” με άδεια Creative Commons. Τα τρία καλύτερα θα βραβευτούν με μία βιντεοκάμερα αξίας περίπου 500e, μία φωτογραφική αξίας περίπου 300e και μια φωτογραφική αξίας περίπου 200e, αντίστοιχα. Για τη συμμετοχή αρκεί η αποστολή μιας παραπομπής προς το βίντεο σε υψηλή ανάλυση (youtube, vimeo). Η αξιολόγηση των προτάσεων θα γίνει από επιτροπή που θα ορισθεί από την επιστημονική επιτροπή της ΕΕΛ/ΛΑΚ.

Βοηθήστε και εσείς τώρα την κοινότητα των Creative Commons Ελλάδας να μεγαλώσει και να συμμετέχει στις δραστηριότητες της παγκόσμιας κοινότητας