ΕΛ/ΛΑΚ | mycontent.ellak.gr |
freedom

Εύδοξος: Διαχείριση και Ανταλλαγή Συγγραμάτων για Φοιτητές!

Σας παρουσιάζουμε τον Εύδοξο, την Ηλεκτρονική Υπηρεσία Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συγγραμμάτων!

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή υπηρεσία για την άμεση και ολοκληρωμένη παροχή των Συγγραμμάτων των φοιτητών των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ της επικράτειας.

Η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και προσφέρει: πλήρη ενημέρωση στους φοιτητές για τα παρεχόμενα Συγγράμματα σε κάθε μάθημα, δυνατότητα άμεσης παραλαβής των Συγγραμμάτων και αποτελεσματικούς μηχανισμούς για την ταχεία αποζημίωση των Εκδοτών και για την αποτροπή της καταχρηστικής εκμετάλλευσης των δημόσιων πόρων.

Παράλληλα, με την νέα δράση ΕΥΔΟΞΟΣ+ έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή συγγραμμάτων μέσω του προγράμματος. Με τη νέα αυτή δράση – εφάμιλλη με αντίστοιχες πολλών Πανεπιστημίων ανά τον κόσμο – μπορείτε να παραχωρήσετε ή να παραλάβετε συγγράμματα από φοιτητές του Τμήματός σας.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, παρέχετε με Άδεια Χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike Greece 3.0 εκτός αν γίνεται ειδικότερη αναφορά. Το πρόγραμμα Εύδοξος συχρηματοδοτείτε από την Ελλάδα και την Ευρωπαική Ένωση και στηρίζεται από την Ψηφιακή Σύγκλιση