ΕΛ/ΛΑΚ | mycontent.ellak.gr |
freedom

Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής της Creative Commons (CC Summit): 13-15 Απριλίου 2018

Η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής της Creative Commons (CC Summit) είναι ένα ετήσιο συνέδριο που γιορτάζει την κουλτούρα της κοινής χρήσης, παρέχοντας ένα χώρο για τις ανοιχτές κοινότητες να καλλιεργούν συλλογικά  ζωντανά, και επαναχρησιμοποιήσιμα Κοινά. Φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Απριλίου 2018 στο Τορόντο του Καναδά, και η πρόσκληση υποβολής προτάσεων για παρουσιάσεις είναι πλέον ανοιχτή! Η προθεσμία υποβολής είναι 23 Ιανουαρίου 2018.

Πριν υποβάλλετε μια πρόταση για παρουσίαση:

  • Διαβάστε προσεκτικά την πρόσκληση υποβολής προτάσεων και βεβαιωθείτε ότι η ιδέα σας ευθυγραμμίζεται με το θέμα, τους στόχους, τις συνεδρίες και τις κατηγορίες της συνόδου κορυφής.
  • Αποφασίστε σχετικά με έναν τίτλο και μια σύντομη περιγραφή της παρουσίασης σας.
  • Αποφασίστε για τον τύπο της παρουσίασης, τον χρόνο που θα χρειαστείτε, αν θα συμμετάσχετε, τον εξοπλισμό, τα αποτελέσματα και την ικανότητα να προσαρμόσετε τη παρουσίαση σας σε ένα διαφορετικό κοινό.
  • Θα χρειαστεί επίσης να συμφωνήσετε να αδειοδοτήσετε ανοιχτά τους πόρους της παρουσίασης σας και να υπογράψετε τον Κώδικα Συμπεριφοράς και την Πολιτική Απορρήτου.

Όλες αυτές οι πληροφορίες (και πολλά, πολύ περισσότερα) βρίσκονται στη σελίδα πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για τη Σύνοδο Κορυφής των CC.

Η παγκόσμια διάσκεψη κορυφής 2018 CC βασίζεται στο ανανεωμένο, δυναμικό και αναπτυσσόμενο δίκτυο των Creative Commons ως μέρος του παγκόσμιου ανοιχτού κινήματος.

Πηγή άρθρου: https://creativecommons.org/

Leave a Comment