ΕΛ/ΛΑΚ | mycontent.ellak.gr |
freedom

Περισσότερες από 500 εικόνες εκπαίδευσης με άδειες CC είναι τώρα διαθέσιμες!

Η Alliance for Excellent Education (All4Ed) μόλις κυκλοφόρησε τη δεύτερη έκδοση της συλλογής ψηφιακών εικόνων, «Αμερικανική Εκπαίδευση: Εικόνες Εκπαιδευτικών και Μαθητών σε Δράση». Αυτή η έκδοση διαθέτει σχεδόν 500 εικόνες υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών και μαθητών με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 (CC BY-NC 4.0).

Οι φωτογραφίες είναι της Allison Shelley (φωτορεπόρτερ, συνιδρύτρια και συν-διευθύντρια των Γυναικών Φωτορεπόρτερ της Ουάσιγκτον) και χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα William and Flora Hewlett. Αυτές οι εικόνες απεικονίζουν τη «βαθιά μάθηση» πριν και κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 στο UCLA Community School και  στο Γυμνάσιο Sutton  στην Ατλάντα.

«Αυτές είναι μερικές από τις τελικές εικόνες που έχουμε για διδασκαλία που βασίζονται στην τάξη πριν από τον COVID», δήλωσε η Deborah Delisle, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του All4Ed. «Η ιδέα της βαθύτερης μάθησης εξελίσσεται καθώς τα σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα επανεξετάζουν τον τρόπο με τον οποίο παρέχουν οδηγίες και είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τι παράγει αυτή η αλλαγή με προσεγμένους, καινοτόμους τρόπους προσέλκυσης μαθητών».

Περιηγηθείτε στη  συλλογή εδώ!

Εδώ στο Creative Commons, είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που χρησιμοποιούμε αυτές τις εικόνες σε σχέση με το έργο μας στο Open Education. Καθώς συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη ανοιχτών εκπαιδευτικών πολιτικών παγκοσμίως, οι εικόνες που χρησιμοποιούμε θα πρέπει να απεικονίζουν με ακρίβεια τα μηνύματα που στέλνουμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συλλογές φωτογραφιών με ανοιχτή άδεια χρήσης (όπως αυτή!) είναι εξαιρετικά σημαντικές.

Πηγή άρθρου: https://creativecommons.org

Leave a Comment