ΕΛ/ΛΑΚ | mycontent.ellak.gr |
freedom

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Creative Commons Global Summit 2019 !

Μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια στο Τορόντο του Καναδά, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής του 2019 θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας στις 9-11 Μαΐου 2019.

Από το 2015, η Σύνοδος Κορυφής των Creative Commons έχει σχεδόν διπλασιαστεί σε μέγεθος. Στη Λισαβόνα θα υπάρχουν δύο μεγάλοι χώροι για να φιλοξενηθεί αυτό το διεθνές γεγονός. Στο Museu do Oriente, ένα ζωντανό νέο μουσείο σε ένα ανακαινισμένο βιομηχανικό κτίριο στην Alcântara Waterfront, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια, συνομιλίες, συνεδρίες προγραμματισμού και μικρές ομαδικές συναντήσεις. Η κεντρική αίθουσα και το πάρτι της Παρασκευής θα γίνουν στο Cineteatro Capitolio, ένα σημαντικό πολιτιστικό ορόσημο της Art Deco που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί από τον οργανισμό CC και το CC Portugal.

Η παγκόσμια διάσκεψη κορυφής των CC έχει γιγαντωθεί. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες κορυφαίοι ακτιβιστές, δικηγόροι, βιβλιοθηκάριοι, εκπαιδευτικοί, δικηγόροι, τεχνολόγοι και πολλοί άλλοι έρχονται στη παγκόσμια διάσκεψη, για συζήτηση, εργαστήρια και σχεδιασμό, συνομιλίες και οικοδόμηση  της κοινότητας. Είναι μια εκδήλωση που δεν μπορεί κανείς να χάσει αν ενδιαφέρεται για το παγκόσμιο κίνημα για τα κοινά.

Εγγραφές στο https://summit.creativecommons.org/register2019/

Leave a Comment