ΕΛ/ΛΑΚ | mycontent.ellak.gr |
freedom

Οι εγγραφές για την παγκόσμια σύνοδο κορυφής των Creative Commons άνοιξαν!

Το CC Global Summit θα πραγματοποιηθεί για πια πρώτη φορά στην ιστορία του στο διαδίκτυο από τις 19–23 Οκτωβρίου 2020. Αυτό μας επέτρεψε να υποστηρίξουμε πολλές ζώνες ώρας και γλώσσες, καθώς και να φιλοξενήσουμε δύο βασικά πάνελ και περισσότερες από 150 συνεδρίες με περισσότερα από 200 ομιλητές από 40 χώρες.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν:

  • 150+ συνεδρίες: Φέτος διοργανώνουμε συνεδρίες για μια σειρά θεμάτων, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η δημιουργικότητα, οι παραδοσιακές πολιτιστικές εκφράσεις και ο δημόσιος τομέας, η ανοιχτή επιστήμη και η έρευνα, η ηθική της «ανοιχτής» συνεργασίας σε διάφορες περιοχές και πολιτισμούς, αυξάνοντας γλωσσική πολυμορφία, λογοκρισία στο Διαδίκτυο και πολλά άλλα!
  • The Playground: Εδώ χρόνια μας έχετε πει ότι θέλετε ένα δικό σας χώρο, και το 2020 είναι η χρονιά που σας το δίνουμε! Το playground είναι ένας χώρος με γνώμονα την κοινότητα, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε μια αίθουσα ιδεών, να μοιραστείτε έναν εικονικό «καφέ» με έναν φίλο, να δικτυωθείτε  με ειδικούς στον τομέα σας ή απλά να γελάσετε με έναν παλιό φίλο!
  • Hack4OpenGlam: Συνδιοργανώνουμε το @hack4openglam, ένα τετραήμερο hack πολιτισμού για όλους τους δημιουργούς και όσους να γίνουν δημιουργήσουν με την  πολιτιστική κληρονομιά ανοιχτής πρόσβασης. Καταχωρήστε το ενδιαφέρον σας και υποβάλετε το έργο σας εδώ!CC Summit Closing Celebration: Πρόκειται για μια εικονική εκδήλωση με ζωντανές συναντήσεις DJ, καλλιτεχνικές παραστάσεις, συν-δημιουργικές εμπειρίες και μουσική για να γιορτάσουμε την καλλιτεχνική πλευρά της παγκόσμιας κοινότητας.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας διάσκεψης κορυφής του 2020, θα υπάρξουν συνεδρίες τόσο για τους νεοεισερχόμενους στο Creative Commons όσο και για τους μακροχρόνιους υποστηρικτές.

Καλωσορίζουμε όσους ενδιαφέρονται για θέματα που σχετίζονται με την ανοιχτή εκπαίδευση, την ανοιχτή επιστήμη, τον ανοιχτό κώδικα, τη μεταρρύθμιση των πνευματικών δικαιωμάτων, την πολιτιστική κληρονομιά και άλλα για να συμμετάσχουν σε συζητήσεις, εργαστήρια συνομιλίες και οικοδόμηση κοινότητας.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα για την παγκόσμια σύνοδο κορυφής του 2020 CC εδώ!

Leave a Comment