ΕΛ/ΛΑΚ | mycontent.ellak.gr |
freedom

Οι εγγραφές για το Global 2021 CC Summit ξεκίνησαν!

Σε μια ξεχωριστή χρονιά όπου ο οργανισμός των Creative Commons γίνονται 20 χρονών, η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής του 2021 των CC θα πραγματοποιηθεί στις 20-24 Σεπτεμβρίου για μια εβδομάδα συζητήσεων, συνεργασίας, και δημιουργικότητας.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο 2021 CC Global Summit κάνοντας κλικ εδώ

Πρόγραμμα

Είτε είστε ακτιβιστής, νομικός, βιβλιοθηκονόμος, εκπαιδευτικός, δικηγόρος, δημιουργός ή τεχνολόγος, το Πρόγραμμα του συνεδρίου σίγουρα θα σας καλύπτει. 

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τους βασικούς ομιλητές μας που συμμετέχουν από όλο τον κόσμο, και μοιράζονται τη δουλειά τους για τα ανοιχτά δεδομένα, την επιστήμη και την υγεία, το ανοιχτό λογισμικό και τα νομικά θέματα. 

Επίσης το Hack4OpenGLAM επιστρέφει φέτος με περισσότερους τρόπους συμμετοχής! Είναι μια ευκαιρία για την κοινότητα του GLAM (γκαλερί, βιβλιοθήκες, αρχεία και μουσεία) να μάθει, να συεργαστεί και να δημιουργήσει για να βελτιώσει την ανοιχτή πρόσβαση στην πολιτιστική κληρονομιά. . 

Φέτος ακόμα θα παρουσιαστούν μια σειρά από panel presentations που θα περιλαμβάνουν συζητήσεις σχετικά με τις αναδυόμενες τάσεις και τις καινοτομίες στο ανοιχτό οικοσύστημα. Θα είναι μια γιορτή για όλα όσα έχουμε καταφέρει τα τελευταία 20 χρόνια, και ανυπομονούμε για το τι ισχύει το μέλλον. 

Το πλήρες πρόγραμμα 5 θα δημοσιευθεί στις αρχές Αυγούστου. Μείνετε συντονισμένοι! 

Ακολουθήστε το Global 2021 CC Summit στο Twitter για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις!

Πηγή άρθρου: https://creativecommons.org/

Leave a Comment