ΕΛ/ΛΑΚ | mycontent.ellak.gr |
freedom

Η μηχανή αναζήτησης CC Search μετακομίζει στο Openverse του WordPress!

Νωρίτερα φέτος, μοιραστήκαμε μια συναρπαστική ανακοίνωση ότι το CC Search θα ενταχθεί στο WordPress.

Από σήμερα, όλοι οι χρήστες του CC Search θα ανακατευθύνoνται στο Openverse στο WordPress . Εκεί θα βρείτε τις ίδιες σημαντικές συλλογές με ανοιχτές άδειες. Θα δείτε μια οικεία διεπαφή, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση ανά περίπτωση χρήσης, τύπο άδειας ή πολλά άλλα φίλτρα. Είναι σημαντικό ότι το Openverse έχει ενσωματώσει γλωσσική υποστήριξη στο έργο, επομένως οι χρήστες έχουν πλέον επιλογές για τη γλώσσα σε ποια γλώσσα θα χρησιμοποιούν τη μηχανή αναζήτησης, με 10 γλώσσες που έχουν ήδη μεταφραστεί πλήρως .

Εάν κάποιο από τα μέλη της κοινότητάς αντιμετωπίσει προβλήματα, μπορεί να επικοινωνει με την ομάδα του Openverse και όλοι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τα επιλύσουμε το συντομότερο δυνατό.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη μετάβαση υπάρχουν εδώ .

Θα θέλαμε να εκφράσουμε για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες μας στο WordPress για τη συνέχιση του σημαντικού έργου της παροχής στην ανοιχτή κοινότητα μιας μηχανής αναζήτησης για την εύρεση έργων για επαναχρησιμοποίηση και ανοιχτή χρήση.

Για  όσους ενδιαφέρονται να συνεχίσουν να συμμετέχουν στο έργο μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους ανθρώπους στην κοινότητα προγραμματιστών του Openverse . Συνιστούμε επίσης να εγγραφείτε στο Making WordPress Slack , όπου η ομάδα του Openverse βρίσκεται στο κανάλι #openverse.

Πηγή άρθρου: https://creativecommons.org

Leave a Comment